OVER HERMSEN

OVER ONS

Hermsen installatiegroep bestaat uit een groep van een vier ondernemingen, Hermsen Installatietechniek, Hermsen Daktechniek, Hermsen Koeltechniek en Hendrikse Leersum. Hermsen Installatietechniek is gespecialiseerd in werktuigbouwkundig installatiewerk. Hermsen staat garant voor de hoogste kwaliteit. Kwaliteit die u herkent aan een professionele visie, een slagvaardige aanpak en een optimale service, in dringende gevallen zelfs 24 uur per dag, zeven dagen per week. Alle opdrachten voeren wij uit volgens de nieuwste normen. Niet voor niets is Hermsen Installatietechniek OK CV gecertificeerd.

Header image

DIGITAAL FACTUREREN

Ontvangt u onze facturen nog per post? Wij willen echter binnenkort overgaan om de facturen digitaal per e-mail te versturen. In het kader van ons duurzaamheidbeleid, willen wij de invloed van onze bedrijfsactivititeiten op het milieu reduceren. Ook het papierverbruik hoort hierbij en graag willen wij dit binnen de organisatie aanzienlijk terugdringen. Om facturen digitaal aan u te versturen hebben wij uw juiste e-mail adres nodig. Daarom willen wij u vragen onderstaand formulier in te vullen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Wij zijn OK-CV gecertificeerd!

OK CV staat voor kwaliteit: alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en beschikken over ​gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren dit label. Kiest u voor OK CV? Dan weet u zeker dat uw cv ketel wordt gecontroleerd door een ervaren vakman. Iemand die precies werkt volgens de wettelijke regels en de eisen van de fabrikant. Na de controle krijgt u bovendien een beoordelingsrapport. Hierin leest u wat de technische staat is van uw cv-ketel en krijgt u adviezen om slimmer en zuiniger te stoken. Zo voorkomt u onveilige situaties, verkleint u de kans op storingen en verlaagt u uw energiekosten.