PRODUCTEN / DIENSTEN

Dankzij onze jarenlange ervaring en het voortdurend laten certificeren van onze diensten zijn wij uw specialist op het gebied van sanitair, verwarming, verkoeling, energie besparing en loodgieterswerk. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer, uw cv ketel die aan vervanging toe is of uw bedrijfspand moet worden voorzien van een klimaatbeheersingsysteem, bij Hermsen Installtiegroep bent u aan het juiste adres. Naast deze producten kunnen wij u ook nog eens uitstekend van dienst zijn op het gebied van service en onderhoud. Wij staan u graag te woord om u verder te informeren of om een passende offerte op te stellen.

CV KETELS

Het warm kloppend hart in uw huis? Dat is toch echt uw cv ketel. Vaak verborgen geplaatst en daarom soms een tikkeltje vergeten als het aankomt op regelmatig onderhoud. Jammer, want uw ketel verwarmt uw huis tot in de verste hoeken. Via uw centrale verwarming en uw kraan- en badwater. Een storing of complete uitval komt dus nooit gelegen!

Voordelen van een cv ketel bij Hermsen Installatiegroep:
Al jarenlange ervaring in het plaatsen van cv ketels
Vakbekwame mensen staan dag en nacht voor u klaar
Bekend met alle types gasketels, boilers en geisers
Het afgeleverde werk is van hoge kwaliteit
Service en onderhoudscontracten voor alle soorten toestellen

Meer informatie? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan middels onderstaand formulier.

Productendienstencvketels
productenendiensten warmtepompen

WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp in combinatie met een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem is de ideale oplossing voor zowel verwarming als koeling en biedt een optimaal comfort. Een warmtepomp werkt op elektriciteit. De bron kan zowel de bodem als de lucht zijn.

Warmtepompen kunnen ook in bestaande gebouwen geplaatst worden, mits het gebouw goed geïsoleerd is. Het gebouw moet voorzien zijn of voorzien worden van een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming. Vloerverwarming kan zelfs op houten vloeren worden toegepast, waarbij een geringe opbouwhoogte te realiseren is.

KOELTECHNIEK

Nederland wordt steeds warmer! De behoefte naar airco's en andere koelsystemen wordt dan ook steeds groter! Wij installeren airco's en andere (duurzame!!) koelsystemen op maat. Wij kunnen uw pand zelfs koelen met de zon!

Wanneer uw woning of bedrijfspand koelen?

Als u in duurzaamheid wilt investeren (!!!)
Als "comfortgevoel" belangrijk is
Als er veel warmtebronnen, zoals lampen, aanwezig zijn.
Bij gebouwen en winkels met veel ramen
Bij panden met platte daken en een beperkte isolatie
Bij openstaande (winkel)deuren
Waar veel mensen bijeen zijn
Waar behoefte is aan frisse, gezonde, schone lucht
Waar een constante temperatuur belangrijk is

productendienstenkoeltechniek
Header image

DAKTECHNIEK

Hermsen Installatiegroep is gespecialiseerd in dakwerk. Van isolaties tot loodwerken, van zinkwerk tot maatwerk. Maar ook voor alle soorten dakbedekking en lichtkoepels.
Onze jarenlange ervaring staat borg voor professionele daktechniek. De toegepaste materialen zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest onder zware omstandigheden.
Ieder dak is anders en dus zijn er vaak verschillende opties om het dak te bekleden. Insteek bij ieder dak is dat het waterdicht is. Lijkt ons logisch. Dus realiseren wij afwerkingen waar u jaren op kunt vertrouwen. Middels traditioneel zinken of koperen bekledingen, of bitumen dakbedekkingen die gebrand worden of kunststof dakbedekkingen die geföhnd wordt! Wat de keuze ook wordt, wij maken het altijd waterdicht.

SANITAIR

Voor al uw advies op het gebied van sanitaire aanpassingen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer bent u bij Hermsen Installatiegroep aan het juiste adres. Wandtoilet, designbad, thermostatische kranen, een nieuwe douchewand etc. er is van alles mogelijk.

productendienstensanitair
Abonnement

WATER

Het belangrijkste is dat uw drinkwater, als eerste levensbehoefte, fris en veilig uit de kraan komt. De taphoeveelheid en de druk dienen in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Niet alleen legt Hermsen Installatiegroep nieuw waterleidingwerk aan, ook lossen wij uw problemen met bestaande waterleidingen op

GAS

Op het gebied van gas verzorgt Hermsen Installatiegroep de aanleg, uitbreiding en onderhoud van uw gasinstallaties.

Voor het plaatsen en onderhoud aan CV ketels, gaskachels, hete lucht verwarming, vloerverwarming, warmwatervoorzieningen en keukenaansluitingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Kom gerust langs en laat u informeren over de diverse mogelijkheden en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Abonnement

HERMSEN INSTALLATIEGROEP EDE STAAT VOOR U KLAAR!