WARMTEPOMPEN

WARMTEPOMPEN
Een warmtepomp in combinatie met een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem is de ideale oplossing voor zowel verwarming als koeling en biedt een optimaal comfort. Een warmtepomp werkt op elektriciteit. De bron kan zowel de bodem als de lucht zijn. Warmtepompen kunnen ook in bestaande gebouwen geplaatst worden, mits het gebouw goed geïsoleerd is. Het gebouw moet voorzien zijn of voorzien worden van een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming. Vloerverwarming kan zelfs op houten vloeren worden toegepast, waarbij een geringe opbouwhoogte te realiseren is.

ALTIJD EEN PASSEND CONTRACT!
Hermsen Installatiegroep biedt u altijd een passend contract voor het behoud van een optimaal functionerende warmtepompinstallatie. Met het twee jaarlijkse onderhoudscontract/inspectie van uw warmtepompinstallatie én 24-uurs service bent u verzekerd van een perfecte staat van onderhoud aan uw warmtepompinstallatie. Tijdens de twee jaarlijkse inspectie wordt de warmtepomp gecontroleerd op functionaliteit en prestatie (COP).Daarnaast wordt ieder kwartaal een visual inspectie uitgevoerd. En er wordt een rapportage gemaakt, zodat wij u de mogelijkheid bieden de warmtepompinspectie met een interval van twee jaar uit te voeren. Dit is alleen mogelijk indien de betreffende warmtepomp is aangesloten op internet. Is dit nog niet gedaan? Dan kunnen wij hier ook voor zorgen! Met een internetaansluiting kunnen wij het energieverbruik en prestatie van de warmtepomp inzien. Indien er een storing optreed zal onze service-afdeling hierover worden geïnformeerd via de e-mail en sms. Is een internet aansluiting aan uw warmtepomp niet mogelijk? Dan bieden wij u een jaarlijks onderhoudscontract/inspectie en 24-uurs service. Met dit onderhoudscontract bent u verzekerd van een perfecte staat van onderhoud aan uw warmtepompinstallatie. Bel of mail voor meer informatie of het afsluiten van een contract.

WARMTEPOMPVERKENNER

De Warmtepompverkenner geeft een indicatie welk type warmtepomp in jouw woning interessant kan zijn, neem voor gedetailleerd advies contact met ons op